Neem contact met ons op voor meer informatie

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is het eerste gesprek dat we voeren voordat we ├╝berhaupt aan coaching beginnen. Kennismaken doen wij graag bij jou thuis, samen met jou en het kind. Tijdens de kennismaking leren we elkaar wat beter kennen, en bespreken we beknopt de situatie. Het belangrijkste in deze sessie is achterhalen of wij kunnen helpen en of er een goede klik is.

De juiste klik

Een van de belangrijkste elementen van het kennismakingsgesprek is het vinden van de juiste klik. Niet alleen met jouw situatie en onze coaching, maar ook met ons als personen. Door samen te komen en over de situatie te praten, merken zowel wij als jij vaak direct of de juiste klik gevonden is.

De juiste klik op zowel coaching als persoonlijk vlak is belangrijk voordat we een coachingstraject ingaan. Vertrouwen en openheid is hierbij altijd erg belangrijk. Het eerste gesprek is dus zeker geen coaching sessie, maar dient als pure kennismaking met elkaar en met jullie situatie.

Kiezen van het beste middel

Op basis van het kennismakingsgesprek kan gekeken worden of kinder- of oudercoaching aan te raden is binnen de geschetste situatie. In het geval dat dit zo is, en er is wederzijds vertrouwen, dan kunnen we het coachingstraject opstarten. Dit traject gaat van start met het intakegesprek waarin we dieper zullen ingaan op de situatie.

Soms kan het zo zijn dat coaching, in onze optiek, niet de best mogelijke oplossing op jullie situatie kan bieden. In dit geval proberen we altijd te voorzien in het juiste advies en begeleiding om te zoeken naar een middel dat wel aansluit. Ons advies is dus ook altijd eerlijk en oprecht. We zullen onze coaching niet inzetten als we niet denken dat dit geen daadwerkelijk resultaat zal hebben.

Laten we kennismaken

Bel of mail ons om gemakkelijk een kennismakingsgesprek in te plannen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.