Neem contact met ons op voor meer informatie

Tarieven

Onze tarieven

We zijn graag van te voren transparant over de kosten van onze coaching, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hieronder het overzicht van de door ons aangeboden gesprekken en sessies met bijbehorende prijzen.

Group 21

Kennismaking

Een open en vrijblijvend gesprek waarin we kennis maken en de mogelijkheden bespreken
Group 15

Intake gesprek

Een gesprek met de ouders waarin we in detail ingaan op het probleem om hier een plan op af te stemmen
Group 17

Kind sessie

Een inhoudelijke sessie met het kind waarin we actief toewerken naar een passende oplossing
Group 17

Ouder sessie

Een inhoudelijke sessie met de ouder(s) waarin we actief toewerken naar een passende oplossing
Group 17

Observatie school*

*Optioneel* We observeren het kind in de schoolomgeving om een zo breed mogelijk beeld te krijgen
Group 17

Evaluatie sessie

In dit gesprek evalueren we het coachingstraject en bieden we nuttige adviezen voor het vervolg

Meer informatie

Betaalverplichtingen
Binnen onze coaching werken we met losse sessies. Hoewel een coachingstraject veelal een aantal sessies beslaat, betaal je deze per sessie. Op deze manier kun je het traject (waar je dit nodig acht) tussentijds altijd beeïndigen. Na voltooing van een sessie ben je betaalplichtig per gehouden sessie.
Korting op leeftijd of traject
We kunnen je helaas geen korting bieden op basis van leeftijd van het kind of lengte van de coaching. We werken met een vast uurtarief dat voor elk kind en situatie gelijk is.
Mogelijkheden tot betalen
We sturen je na afloop van elke sessie een factuur met het openstaande bedrag. Dit bedrag kan worden overgemaakt middels bankoverschrijving. Waar mogelijk kunnen wij je ook een direct betaalverzoek sturen via 'Whatsapp' of SMS om de betaling te voldoen.
Afzeggen van sessies
Het kan altijd voorkomen dat een sessie moet worden verzet of geannuleerd. Sessies kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Annulering na deze tijd resulteert in het in kosten brengen van 50% van het sessie-tarief. Bij ziekte kan het verzetten van de sessie altijd worden besproken. We raden aan in ieder geval (meer of minder dan 24 uur van te voren) even met ons te bellen om te bespreken wat mogelijk is.

Vragen over onze tarieven?

Heb je vragen over onze tarieven of onze coaching in het algemeen? Neem vrijblijvend contract met ons op. We helpen je graag.