Neem contact met ons op voor meer informatie

Coach Jacqueline

Ontmoet Jacqueline

“Als moeder van inmiddels 2 volwassen kinderen weet ik als geen ander dat je jouw kind(eren) blij en gelukkig wilt zien. Als coach ligt mijn kracht in het bijdragen aan een positief veranderproces. Niets is leuker om te zien dat een kind meer vertrouwen krijgt en zich sterk voelt en gaat stralen.”
Jacqueline

Jacqueline in het kort

Met een rugzak vol kennis en ervaring die ik heb opgedaan als ouder en Pedagogisch medewerker in het speelzaal werk, merkte ik dat ik meer voor kinderen en hun ouders wilde betekenen. Na het volgen van de opleiding tot kindercoach, workshops en verschillende trainingen ben ik mij vervolgens gaan richten op het coachen van kinderen en ouders. Coachen en begeleiden geeft me na alle jaren nog steeds veel energie en blijft hetgeen ik het liefste doe.

Bundelen van kennis

Naast werken op een peuterspeelzaal, waarin ik op dagelijkse basis met kinderen te maken heb, heb ik mijn focus verlegd op het coachen van kinderen en ouders. Samen met mijn vriendin Karin besloot ik hierom een eigen praktijk te openen. Zo kan ik al mijn tijd en aandacht besteden aan het coachen van ouders en kinderen, en bundel ik mijn krachten met een andere goede coach.
Kaja-Image

Jacqueline als kindercoach

Als kindercoach hecht ik veel waarde aan de mogelijkheden van het kind en de ouders. Hoewel we als coaches een ondersteunende rol hebben, geloof ik erin dat de kwaliteiten binnen elk kind en ouder aanwezig zijn. Ik focus me in mijn coaching dus altijd op hierin het beste omhoog te halen. Mijn specialiteit ligt bij het begrijpen van kinderen en het achterhalen van de problemen vanuit de belevingswereld van het kind.

Ontmoet ook Karin

Karin is de andere helft van Kaja coaching. Net als Jacqueline heeft zij meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Ontmoet Karin alvast digitaal en lees over haar ervaringen en visie.
Karin-Img

Contact met Jacqueline?

Heb je een vraag aan Jacqueline of aan Kaja coaching in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.