Neem contact met ons op voor meer informatie

Coach Karin

Ontmoet Karin:

“Ik ben zelf moeder van twee kinderen en al sinds 1985 werkzaam in het coachen en begeleiden van zowel kinderen als ouders. Zelfs na deze lange tijd is mijn passie voor het helpen van kinderen nog steeds even sterk als vroeger. Ik heb in mijn jaren coaching veel meegemaakt en gezien en zet deze kennis en ervaring nu in bij KaJa.”

Foto-Karin-2

Karin in het kort

Ik ben vanaf 1985 werkzaam in het begeleiden van ouders en kinderen. Mijn ervaring begon in de kinderopvang waarin ik naast de peutergroep ook de dreumes- en babygroepen heb begeleid. Als vervolgstap heb ik meerdere jaren een peuterspeelzaal gerund en ben ik in 2007 overgestapt naar het basisonderwijs. Hier richt ik mij op ondersteuning van de leerkrachten en bied ik coaching voor de kinderen en ouders. Naast mijn praktijkervaring heb ik ook de opleiding tot kind coach succesvol afgerond.

Een eigen praktijk

Na het jarenlang werken met kinderen en ouders besloot ik dat het tijd werd om mijn kennis en ervaring te gebruiken in een eigen praktijk. Samen met mijn vriendin en mede coach Jacqueline gebruik ik nu mijn over de jaren opgedane kennis op ouders en kinderen effectief te begeleiden.
Kaja-Image

Karin als kindercoach

Als kindercoach ligt mijn focus altijd in het begrijpen van de achterliggende problemen. Mijn kracht ligt dan ook in het begeleiden van kinderen binnen de totale situatie, waarin ouders vaak een rol kunnen spelen. Naast kinder coaching, ben ik dus ook zeer actief in het coachen van ouders.

Ontmoet ook Jacqueline

Jacqueline vormt de andere helft van Kaja coaching en heeft met haar twee eigen kinderen, en meer dan 30 jaar werkervaring alle know-how als kindercoach.
Jacqueline-Img

Contact met Karin?

Heb je een vraag aan Karin of aan Kaja coaching in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.